Eračuni knjigovodstvo

Izdavanje računa, fiskalna blagajna i vođenje poslovanja – po vašoj mjeri!

E-racuni.hr spada u cloud knjigovodstvene aplikacije, u potpunosti prilagođena hrvatskom zakonodavstvu. U samo par sekundi unesite račun koji ima profesionalnu formu, pratite kretanje zalihe u skladištima, povežite se s vašom internet trgovinom i budite usklađeni sa zakonskim propisima.

Praćenje poslovanja udaljenim pristupom

Kao vlasniku tvrtke, upravljanje vašim operacijama s bilo koje lokacije ključno je da ostanete produktivni i učinkoviti. S mobilnim aplikacijama možete jednostavno izdavati i slati fakture, pratiti plaćanja i pristupati svim svojim arhiviranim poslovnim dokumentima dok ste u pokretu.

Platforma E-racuni.hr dizajnirana je tako da bude kompatibilna sa svim uređajima, bilo da se radi o računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Možete mu pristupiti iz bilo kojeg preglednika, kao što su Mozilla, Chrome ili Explorer, i besprijekorno radi na svim operativnim sustavima, uključujući Android, Apple, Windows i Linux.

Uz fleksibilnost korištenja platforme s bilo koje lokacije, na bilo kojem uređaju i s bilo kojim preglednikom ili operativnim sustavom, možete s lakoćom upravljati svojim poslovanjem i biti u tijeku sa svojim financijama gdje god se nalazili.

 

Mobilna aplikacija za račune

UPOZNAJTE MOBILNE APLIKACIJE

čitač-dokumenata

eRegistrator

(e-čitač vaših dokumenata)

Mobilne fakture

Mobilno fakturiranje i ispis računa

(uključeno praćenje zaliha)

Mobilna aplkacija izvještaji

Mobilna aplikacija za izvještaje

(uvid u grafikone i kada ste na putu)

Bogat izbor predložaka računa

Formati za sve račune!

Recite zbogom gnjavaži oko slanja i primanja računa i potvrda uz E-racuni.hr! Nudimo razne mogućnosti kako bi proces bio jednostavan i učinkovit.

Svoje račune možete jednostavno ispisati u bilo kojem formatu koji vam je potreban, bilo na standardnom A4 papiru ili nekom drugom, koristeći bilo koji pisač koji vam najviše odgovara. Također program podržava ispis potvrda s termalnim i igličastim POS pisačima, kao i Bluetooth prijenosnim pisačima.

Za one koji preferiraju digitalizaciju, također imamo nekoliko opcija. Google Cloud Print možete koristiti za brz i jednostavan ispis dokumenata s bilo kojeg mjesta. Alternativno, svoje fakture i ponude možete poslati kao PDF privitke ili poveznice putem e-pošte ili SMS-a izravno na mobilne telefone svojih kupaca.

Naš elektronički sustav razmjene omogućuje vam jednostavno slanje računa i potvrda, bez potrebe za papirom. Podržavamo e-račune za javnu nabavu s uslugom FINA e-račun, kao i sustave elektroničke razmjene dokumenata za privatni sektor.

Bilo da preferirate papir ili digital, E-racuni.hr vas pokriva. Naša platforma dizajnirana je za besprijekoran rad na bilo kojem uređaju, od vašeg računala do pametnog telefona ili tableta. Svojem računu možete pristupiti iz bilo kojeg preglednika, bilo da se radi o Mozilli, Chromeu, Exploreru ili nekom drugom. Osim toga, naš je sustav kompatibilan sa svim glavnim operativnim sustavima, uključujući Android, Apple, Windows i Linux.

Računi i novčani tok

S lakoćom optimizirajte svoj novčani tok preuzimanjem kontrole nad postupkom fakturiranja.

Koristite E-racuni.hr za praćenje narudžbi, ponuda i faktura s različitim statusima, što vam daje uvid u vaše financijsko stanje.

Zabilježite plaćanja na svojim računima i povežite se sa svojim internet bankarstvom kako biste automatski prihvatili izvode i uvezli plaćanja iz svoje banke, pojednostavljujući proces plaćanja. Pripazite na zakašnjela plaćanja i otvorene narudžbe provjeravajući grafikone na početnoj stranici, koji vam pokazuju tko još nije platio i koje narudžbe treba ispuniti. To vam pomaže u održavanju zdravog novčanog toka dopuštajući vam da odredite prioritete nepodmirenih faktura i nepodmirenih narudžbi.

Uz E-racuni.hr imat ćete sve alate potrebne vašem poslovanju za jednostavno upravljanje procesom fakturiranja. Naša korisniku prilagođena platforma omogućuje vam pristup vašem računu s bilo kojeg uređaja, bilo da se radi o računalu, pametnom telefonu ili tabletu, korištenjem bilo kojeg preglednika, bilo da se radi o Mozilli, Chromeu ili Exploreru, te na bilo kojem sustavu, uključujući Android, Apple, Windows, i Linux.

Preuzmite kontrolu nad procesom fakturiranja i optimizirajte svoj novčani tok uz E-racuni.hr.

Automatski podsjetnici kupcima

Jeste li umorni od jurnjave zakašnjelih plaćanja od kupaca? Smatrate li da je teško uskladiti naplatu potraživanja i poslovanje? Uz E-racuni.hr svoju naplatu potraživanja možete staviti na auto-pilot i osloboditi svoje vrijeme da se usredotočite na ono najvažnije.

Naši automatski podsjetnici klijentima umanjuju stres praćenja zakašnjelih plaćanja. Jednostavno postavite vlastita pravila na temelju kupca, iznosa računa i roka dospijeća, a E-racuni.hr će slati personalizirane podsjetnike izravno vašim kupcima. Odaberite između podsjetnika putem e-pošte ili tekstualnih poruka i prepustite našem sustavu da radi umjesto vas.

Automatiziranjem procesa naplate duga možete održavati stabilan novčani tok bez žrtvovanja dragocjenog vremena i energije. Koristite nadzornu ploču E-racuni.hr za praćenje statusa plaćanja i otvorenih naloga te s lakoćom budite u tijeku s poslovnim financijama.

Ne dopustite da zakašnjela plaćanja ugroze vaš poslovni uspjeh. Povjerite E-racuni.hr da pojednostavite svoj proces naplate potraživanja i poboljšate svoj novčani tok.

Automatske opomene plaćanja

Web shop integracija

U današnjem digitalnom dobu, imati online trgovinu ključno je za svako poslovanje. Međutim, vođenje računovodstva za vašu web trgovinu može biti zahtjevan i dugotrajan zadatak. Tu na scenu dolazi E-racuni.hr sa svojom integracijom s web trgovinama.

Povezivanjem programa E-racuni.hr s Vašom online trgovinom možete racionalizirati svoj računovodstveni proces i uvelike olakšati vođenje poslovanja. Moći ćete brzo i jednostavno fakturirati narudžbe kupaca, podržati fiskalizaciju računa, pa čak i obračunati prekogranični PDV i OSS/IOSS.

Osim toga, integracija E-racuni.hr s dostavnim službama može pojednostaviti proces dostave. Možete automatski sinkronizirati svoj inventar i automatski knjižiti svoje fakture i izvode.

Sa značajkom automatske sinkronizacije podataka, moći ćete uštedjeti vrijeme i trud eliminirajući potrebu za ručnim unosom podataka. To znači da možete potrošiti više vremena fokusirajući se na razvoj svog poslovanja, a manje vremena na zamorne administrativne zadatke.

Integracija s web trgovinama samo je jedan od brojnih alata koje E-racuni.hr nudi kao pomoć pri upravljanju vašim računovodstvenim potrebama. Pa zašto ne biste iskoristili ovu značajku i pojednostavili svoj računovodstveni proces? Uz E-racuni.hr možete se fokusirati na ono u čemu ste najbolji – vođenje svog poslovanja.

Povezivanje knjigovodstva u oblaku sa web shopom
Kadrovska evidencija i obračuni plaća?

Sve što trebate za obračun plaća i drugih primitaka, sa popratnim izvještajima!

Kadrovska evidencija

E-racuni.hr nudi napredan i učinkovit sustav obračuna plaća koji vam omogućuje jednostavno kreiranje raznih potvrda i platnih lista. Sustav je uvijek ažuran s najnovijim mjesečnim podacima i parametrima, što osigurava da možete kreirati točne i precizne osobne račune.

Uz E-racuni.hr više ne morate ručno unositi radno vrijeme za obračun plaće. Umjesto toga, možete koristiti jednostavnu mobilnu aplikaciju za evidenciju prisutnosti, koja je izravno povezana s modulom za obračun plaća. Ova značajka štedi vam vrijeme i smanjuje rizik od pogrešaka pri ručnom unosu podataka.

Dodatno, E-racuni.hr nudi fleksibilne i prilagodljive mogućnosti obračuna plaća. Sustav možete prilagoditi svojim specifičnim potrebama i izraditi čak i najsloženije primjere obračuna plaća.

Recite zbogom gnjavaži ručnog obračuna plaća i pojednostavnite proces obračuna plaća uz E-racuni.hr.

Kontaktirajte nas za uslugu knjigovodstva u oblaku koristeći online program za izdavanje računa, knjigovodstvo i još puno toga za tvrtke i obrte.