Knjigovodstveni servis Zagreb

25. srpnja 2023. u Zagreb

Knjigovodstveni servis

knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni Servis zagreb: Stručna podrška za vaše financije. Osvježite vaše poslovanje uz pouzdan knjigovodstveni servis. Pružamo stručnu pomoć u vođenju financija kako biste ostvarili uspjeh. Iskoristite besplatnu procjenu! Kontaktirajte nas na Tel: (+385) 99 297 9924 ili na E-mail: datasmart@datasmart.hr kako bismo dogovorili sastanak i pružili vam sve informacije.

Računovodstveni servis za sve potrebe tvrtke


 • Klikni na sadržaj i otvoriti će ti se pitanje:

Koliko imate klijenata i iz kojih djelatnosti?

Knjigovodstveni servis za obrte i naš knjigovodstveni servis za tvrtke ima oko 30 klijenata kojima radi obraćun plaća, poreza, priprema financijska izvješća i vodi knjige. Poduzetnici i poslovni subjekti dolaze iz raznih djelatnosti kao što je logistika, maloprodaja, uslužne djelatnosti i samozapošljavanja od jednog do 150 zaposlenih sa godišnjim prihodima od 40 tisuća eura do 48 miliona eura.

knjigovodstveni servis zagreb

Koliko imate zaposlenih?

Trenutno imamo stalno zaposleno dva stručnjaka koji se godišnje nekoliko puta usavršavaju u struci za računovodstveni servis zagreb i nekoliko vanjskih suradnika specijaliziranih za posebne grane ekonomije kao što su Eu fondovi i bespovratna sredstva.

Kako se odvija suradnja sa knjigovodstvenim servisom?

Nakon što ste pronašli knjigovodstvo i napravili inicijalni kontakt ili sastanak te dogovorili usmenim ili pisanim putem knjigovodstvene usluge, suradnja se odvija najčešće predajom svih dokumenata jednom mjesečno na knjiženje. Zaduženje knjigovodstva je slati obrasce poreznoj upravi i knjižiti vaše ulazne i izlazne račune.

Česta dokumentacija za knjigovodstveni servis:

 • Ulazni računi
 • Izlazni računi
 • Nalog za isplatu
 • Odobrenje
 • Terećenje
 • Izvod iz banke

Upoznajte se s našim sveobuhvatnim knjigovodstvenim uslugama za računovodstveni servis koje ne samo da vam omogućuju provjeru i evidentiranje dokumenata u našem on-line sustavu, nego vam i omogućuju stalni pristup tim podacima. Isto tako, taj isti sustav možete koristiti za izradu svojih izlaznih računa i praćenje stanja zaliha. Ne morate brinuti o dodatnom softveru, jer smo uvijek tu da pružimo podršku. Uz to, možete nam povjeriti izradu svih knjigovodstvenih dokumenata. U našem se popisu usluga nalazi i obračun plaća te podnošenje svih poreznih prijava. Da bi vaše poslovanje bilo što transparentnije, pripremamo detaljne izvještaje koji vam omogućuju uvid u profitabilnost i financijsku stabilnost vašeg poslovanja.

Koliko ja upravljam sa poslovanjem?

Kao vlasnik poslovanja imate maksimalnu kontrolu nad cijelim poslovanjem uz komunikaciju sa knjigovodstvenim servisom o svim promjenama u zakonu, savjeti za porez i općenito svim aspektima knjigovodstva. Fokus rada je vaša dobrobit i dobrobit vaše tvrtke što se zrcali i u zastupanju vaših interesa u komunikaciji sa poreznom upravom i drugim institucijama.

Pitajte knjigovodstveni servis Zagreb

Ovo su najčešća pitanja koja klijenti postavljaju a na koja rado odgovaramo točno prilagođeno prema njihovim modelima poslovanja.

 1. Kako otvoriti poslovni račun i koje su opcije za poslovno bankarstvo?
 2. Koje su porezne obveze koje moram ispunjavati kao poduzetnik?
 3. Kako voditi poslovne knjige i koji su potrebni dokumenti za to?
 4. Koje su mogućnosti poreznih olakšica ili povrata poreza za moj poslovni sektor?
 5. Kako pratiti rashode i prihode te kako optimizirati troškove?
 6. Koji su rokovi za podnošenje poreznih prijava i izvješća?
 7. Kako postupiti u slučaju poreznog nadzora ili inspekcije?
 8. Kako upravljati plaćanjem PDV-a i koje su stope PDV-a na različite proizvode/usluge?
 9. Koje su mogućnosti za optimizaciju poreznog opterećenja mog poslovanja?
 10. Kako pravilno obraditi i prijaviti plaće i doprinose za zaposlene?

Što knjigovodstveni servis zagreb ne radi?

Ne radimo sve povezano sa procesima i tokovima poslovanja no zato smo upućeni u kompletno poslovanje različitih modela i kako bismo vam uštedjeli novac dajemo vam obuku ili savjete za točno ono što je temelj samostalnosti i kontrole.

Kvalitetni knjigovodstveni servis zagreb i računovodstveni servis ima jasno podvučenu crtu koja je granica odgovornosti poslovanja tvrtke a koje odgovornosti pripadaju knjigovođama, na taj način štitimo samog poduzetnika i njegove podatke.

Prilikom dogovora za poslovnu suradnju jasno komuniciramo koji su naši zadaci i što sve uključuje knjigovodstvena usluga te pokušavamo omogućiti sve potrebne usluge koje zahtjevaju poslovni subjekti za računovodstveni servis.

Knjigovodstveni servis priprema raznu dokumentaciju koju poduzetnik dalje prosljeđuje bankama i institucijama za kredite, bespovratna sredstva i slično a temeljne prakse vođenja posla kao što je izdavanje ponuda, računa i slično radi brzine odrađivnja, radi poduzetnik samostalno.

Usluga je sastavljena za točne optimalne potrebe tvrtke ili obrta sa jednim ili više zaposlenika i prilagođena količini dokumenata.

Zašto vas odabrati za knjigovodstveni servis?

Ako vam prvi kontakt s nama nije preko preporuke ili neke druge potvrde o kvaliteti našeg rada probajte direktno stupiti s nama u kontakt kako bismo se predstavili i pokazali vam našu stručnost za ono što vam je potrebno, često nas klijenti odabiru radi dojma koji ostavljamo.

Bitan nam je uspjeh vašeg poslovanja i želimo da je knjigovodstveni servis zagreb pouzdan partner sa podrškom koja može pomoći uspješnosti poduzetnika.

Po čemu se razlikujete?

Ažurni smo i pravovremeni u pružanju relevantnih informacija za računovodstveni servis u zakonskim okvirima za obrte i trgovačka društa. Kod nas je poduzetnik na prvome mjestu a tek onda država.

Specijalizirani smo za vođenje skladišnog poslovanja i prodaju proizvoda gdje imamo višegodišnja iskustva za razliku od drugih knjigovodstvenih servisa.

Cijena knjigovodstvenih usluga

Cijena knjigovodstvenih usluga ima različite faktore koji utječu na konačnu mjesečnu ili godišnju cijenu knjigovodstvenih usluga. Na cijenu može utjecati veličina tvrtke za koju je potrebno više vremena kod obrade i praćenja financijskih podataka. Ovisno o tome što tvrtka treba u usluge se uvrštava praćenje financijskih podataka, porezno savjetovanje, obračun plaća, osnovno vođenje knjiga i slično. Knjigovodstveni servis koji ima veće znanje i stručnost može naplaćivati više. U gradovima s višim troškovima života, cijene knjigovodstvenih usluga mogu biti skuplje nego u ruralnim područjima. Ako tvrtka nudi dodatne usluge kao što su porezno savjetovanje, financijsko planiranje ili revizija, to može utjecati na ukupnu cijenu. Konkurencija na tržištu također može utjecati na cijenu. Ako postoji više opcija za knjigovodstvene usluge, tvrtke mogu biti sklonije ponuditi konkurentne cijene kako bi privukle klijente.

Minimalna cijena knjigovodstvenih usluga:

 • Paušalni obrtnici godišnja cijena [67€]
 • Poslovni subjekti j.d.o.o. i d.o.o. mjesečno [67€]

Kontaktirajte nas kako bismo vam pružili informacije o cijeni za potrebe vašeg poslovanja na Tel: (+385) 99 297 9924 ili na E-mail: datasmart@datasmart.hr kako bismo dogovorili uslugu i pružili vam sve informacije.

knjigovodstvene usluge cijena

Može li knjigovodstveni servis Zagreb biti u drugome gradu?

Sjedište za naš knjigovodstveni servis je u Zagrebu gdje imamo klijente koji nisu iz Zagreba kao što je Rijeka, Osijek, Varaždin i Pula. Svu dokumentaciju klijneti šalju online ili poštom i jedino postoji potreba da komuniciramo promjene i novosti telefonski.

Koliko košta usluga savjetovanja?

Malim i srednjim poduzetnicima pružamo financijsko, računovodstveno i porezno savjetovanje iz domene za knjigovodstveni servis.

Pružamo pomoć i stručno savjetovanje bez dodatne naplate usluge savjetovanja.

Sve informacije vezane za vaše poslovanje i zakonske odredbe komuniciramo direktno s vama točno kada su vam potrebne ili kada uočimo određene propuste. Može se dogoditi da na neki upit nemamo odmah odgovor što je rijetko ali u tom slučaju vas upućujemo na drugi provjereni izvor informacija.

Uzimanje pravog knjigovodstvenog servisa: ključ uspješnog poslovanja

Svako poduzeće, bilo veliko ili malo, suočava se s izazovom upravljanja financijama. Kako poslovanje raste, tako rastu i knjigovodstvene obveze. Da biste se usredotočili na ono što najbolje radite, potrebno je imati partnera koji će se brinuti o vašim financijama. No, kako odabrati knjigovođu i računovodstveni servis koji je pravi za vas?

Zašto je važno odabrati pravi knjigovodstveni servis?

Posjedovanje pouzdanog knjigovodstvenog servisa je ključno za svako poduzeće. Nije svejedno dali tražite knjigovodstveni servis u Zagrebu ili bilo kojem drugom mjestu – pronaći najbolji knjigovodstveni servis pruža vam mir, znajući da su vaše financije u sigurnim rukama.

Razumijevanje vaših potreba

Prije nego što se odlučite za servis, razmislite o svojim specifičnim potrebama. Trebate li knjigovodstvene usluge za obrtnike ili možda specifično knjigovodstvo za mala poduzeća? Ako ste udruga, možda vam je potrebno specifično knjigovodstvo za udruge.

Suvremeni pristup knjigovodstvu

U eri digitalizacije, mnogi se okreću digitalnom knjigovodstvu i online knjigovodstvenim uslugama. Takvi knjigovodstveni programi i računovodstveni softver omogućuju vam brz i jednostavan pristup vašim financijskim izvještajima u bilo kojem trenutku.

Pitanje cijene

Cijena knjigovodstvenih usluga može varirati. Bitno je razumjeti što ta cijena uključuje. Je li porezno savjetovanje uključeno? Kako je s PDV savjetovanjem i izradom godišnjih financijskih izvještaja?

Edukacija je ključ

Nikad nije loše investirati u obuku za knjigovodstvo. Ako se odlučite povesti računa o vlastitom vođenju poslovnih knjiga, osigurajte da imate prave alate i znanje.

Neka vam financijsko izvješćivanje i analiza budu lakši uz pravog partnera za računovodstveni servis. Bilo da tražite knjigovođu blizu vas ili online rješenje, ključ je u pravoj informaciji i pravom izboru. Kada sljedeći put razmišljate o računovodstvenim uslugama, neka ovaj vodič bude vaš kompas.

Pouzdanost, točnost i profesionalnost: Zašto su naše knjigovodstvene usluge pravi izbor za vaše poslovanje?

Pozdrav dragi poduzetnici i oni koji to tek planiraju postati! Razumijemo vaše svakodnevne izazove. Biti uspješan u svijetu poslovanja zahtijeva više od samo strasti i posvećenosti. Tražite partnera koji će vas podržavati u svakom koraku? Knjigovodstveni servis Hrvatska je ovdje da vam pomogne.

1. Što znači kvalitetna knjigovodstvena usluga?

Kada razmišljate o vođenju svojih financija, prvo što vam pada na pamet su knjigovodstvene usluge koje pružaju točno knjigovodstvo. Točnost je ključna. Svaka greška može rezultirati financijskim gubitkom ili čak pravnim posljedicama. Prema istraživanju iz 2021. godine, 45% malih poduzeća u Europi smatra da im je pružanje točnih financijskih informacija najvažniji aspekt poslovanja (Izvor: Europska komora malih i srednjih poduzeća).

2. Profesionalni tim na vašoj strani

Nije svaki knjigovodstveni servis isti. Što nas čini posebnim? Naš tim čine certificirani knjigovođe s dugogodišnjim iskustvom. To znači da ćete uvijek dobiti profesionalno knjigovodstvo koje zaslužujete.

3. Pouzdanost koja donosi mir

Vaše poslovanje treba pouzdano knjigovodstvo. S nama, možete biti sigurni da su vaši financijski podaci u sigurnim rukama. Knjigovodstvena agencija poput naše pridaje veliku važnost detaljima i pravovremenom izvršenju zadataka.

4. Više od samo brojki

Osim osnovnih usluga, nudimo i knjigovodstvene savjete kako bi vaše poslovanje bilo što isplativije. Nije sve u brojkama; pravi savjet u pravo vrijeme može biti presudan za rast vaše firme.

5. Zašto izabrati nas?

Kao što možda znate, postoji mnogo knjigovodstvenih servisa, ali mi smo jedni od najboljih knjigovodstvenih usluga na hrvatskom tržištu. Ako tražite računovodstveni servis zagreb koji pruža sveobuhvatne usluge, od financijskog savjetovanja do poreznog planiranja, na pravom ste mjestu.

Dragi poduzetnici, razumijemo vašu potrebu za točnošću, profesionalnošću i pouzdanošću. U svijetu poslovanja gdje se svaki euro računa, nudimo vam knjigovodstvene usluge koje su prilagođene vašim potrebama. Dopustite nam da vam pokažemo kako možemo biti vaš pouzdan partner u svijetu brojki i financija.

Optimizacija poslovanja: Kako unaprijediti vaše knjigovodstvo

Danas, kada svaka minuta broji, ušteda vremena knjigovodstvo postaje ne samo poželjna, nego i ključna. S obzirom na brojne obaveze koje svakodnevno imamo, postavlja se pitanje: “Kako uštedjeti vrijeme u poslovanju?”.

Najbolji savjeti za knjigovodstvo

 1. Automatizirajte gdje god je moguće: Korištenje modernih alata i softverskih rješenja omogućuje brže i učinkovitije praćenje financija.
 2. Edukacija i stručna knjigovodstvena pomoć: Redovito obrazovanje i savjetovanje s ekspertima ključno je za održavanje koraka s najnovijim trendovima.
 3. Ispitivanje cijena knjigovodstvenih usluga: Ponekad je investiranje u skuplje, ali kvalitetnije usluge dugoročno isplativije. Usporedite i odaberite najbolje za vaše potrebe.
 4. Planiranje i revizija: Redovito provjeravanje financijskih izvještaja i planiranje proračuna pomoći će vam identificirati potencijalne probleme prije nego što postanu ozbiljni.

Kako poboljšati financijsko poslovanje

Optimizacija troškova knjigovodstva može biti ključna za uspješno poslovanje. Pregledajte svoje trenutne troškove, proučite gdje možete smanjiti, i gdje je pametnije investirati. Ponekad je dobro platiti malo više za vrhunsko knjigovodstvo u Hrvatskoj kako biste imali miran san znajući da su vaše financije u dobrim rukama.

Pristupačne cijene knjigovodstva vs. kvaliteta usluge

Iako je privlačno ići za najjeftinijom opcijom, važno je zapitati se što točno dobivate za tu cijenu. Kvaliteta i pouzdanost često dolaze s cijenom. Stoga je ključno kako odabrati knjigovodstveni servis koji je prava kombinacija cijene i kvalitete.

Vaš Vodič Kroz Knjigovodstveni Servis Hrvatska: Zašto Kvaliteta Prati Cijenu?

Kada tražite pravo rješenje za vašu tvrtku, bitno je pronaći partnera koji će biti vaša desna ruka u financijskom svijetu. Povoljno knjigovodstvo nije uvijek najbolje rješenje, posebno ako žrtvujete kvalitetu za cijenu. Ovdje ćemo istražiti zašto.

1. Najbolje Knjigovodstvene Usluge: Što To Znači?

Ne postoji univerzalni standard što znači “najbolje”, no postoji ono što biznis vlasnici poput vas trebaju:

 • Točnost: Svakog mjeseca, svake godine.
 • Pouzdanost: Usuglašeni rokovi i dosljedna komunikacija.
 • Stručnost: Certificirani knjigovođe koji stalno prate promjene u zakonima.

2. Povoljno Knjigovodstvo vs. Profesionalno Vođenje Knjiga: Cijena ili Kvaliteta?

Investiranje u profesionalno vođenje knjiga može se činiti kao veći trošak na prvu, ali na duže staze štedi vam novac:

 • Manji rizik od financijskih pogrešaka.
 • Bolje financijsko savjetovanje.
 • Ušteda vremena = ušteda novca.

3. Knjigovodstvo za Poduzetnike: Individualizirani Pristup

Nisu svi poduzetnici isti. Bilo da ste freelancer, vlasnik trgovine ili IT stručnjak, trebate knjigovodstvene usluge koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

4. Kako Pronaći Knjigovođu: Ključni Koraci

 1. Preporuke kolega i suradnika.
 2. Pretraživanje “knjigovodstvene usluge blizu mene” može biti od pomoći.
 3. Provjera recenzija i svjedočanstava klijenata.
 4. Provjera jesu li certificirani knjigovođe.
 5. Postavljanje pitanja o prilagodbi usluga vašem poslovanju.

5. Financijsko Savjetovanje Hrvatska: Više od Samog Knjigovodstva

Dobar knjigovodstveni servis treba pružiti više od osnovnih usluga vođenja knjiga. Financijsko savjetovanje može vam pomoći da bolje razumijete financijsko zdravlje vašeg poslovanja i kako ga poboljšati.

6. Knjigovodstvena Agencija Data Smart Lokalna Stručnost

Nije sve u globalnim imenima. Knjigovodstvena agencija u vašem gradu ili čak kvartu razumije lokalno tržište, zakone i specifične potrebe poduzetnika poput vas.

Dobrodošli u Novu Eru Knjigovodstva: Vaš Ključ za Financijski Uspjeh

Zamislite svijet gdje je upravljanje financijama vašeg poslovanja ne samo lakše, već i ugodno. U srcu Zagreba, naš knjigovodstveni servis donosi upravo to – jedinstveno iskustvo koje čini knjigovodstvo ne samo efikasnim, već i inspirativnim.

Prilagođena Rješenja za Vas: Knjigovodstvo Zagreb

Naša misija je da knjigovodstvo prilagodimo vašem poslovanju. Bez obzira da li ste paušalni obrt ili velika tvrtka, nudimo personalizirane usluge koje će vaše računovodstvo pretvoriti u snažan alat za rast vašeg poslovanja.

Transparentnost i Povjerenje: Cjenik Knjigovodstvenih Usluga 2024

U 2024. godini, jasnoća i transparentnost su ključni. Naš cjenik knjigovodstvenih usluga je dizajniran da vam pruži jasnoću i kontrolu nad financijama, bez skrivenih troškova.

Knjigovodstvo za Paušalni Obrt: Efikasnost po Povoljnoj Cijeni

Specijalizirani smo u knjigovodstvu za paušalne obrte, nudeći usluge koje su prilagođene specifičnim potrebama malih poduzetnika. Naše usluge su ne samo efikasne, već i povoljne, nudeći optimalnu cijenu za vrhunsku uslugu.

Vrhunski Računovodstveni Servisi: Vaš Partner u Rastu

Naš tim stručnjaka je više od samo pružatelj usluga; mi smo vaši partneri u rastu. Naši računovodstveni servisi su temeljeni na najnovijim tehnologijama i inovativnim metodama koje osiguravaju da je vaše poslovanje uvijek korak ispred.

Knjigovodstveni Servis Cijena i Kvaliteta u Savršenom Skladu

Odaberite naš knjigovodstveni servis u Zagrebu i doživite harmoniju između vrhunske kvalitete usluga i transparentne cijene. Naša posvećenost vašem uspjehu je ono što nas razlikuje. Dozvolite da vaše poslovanje cvjeta uz podršku koju zaslužujete.

Kontaktirajte nas i započnite svoje putovanje prema financijskom uspjehu s nama, vašim pouzdanim partnerom u knjigovodstvu i računovodstvu.

Posjetite i našu drugu web stranicu sa puno korisnog sadržaja Poslovni plan.Korištenjem www.datasmart.hr web stranice, pristajete na naša pravila privatnosti.
Slažem se
E-računi